Bel mij terug

Kunststof kozijnen

M&R Kozijnen BV is leverancier van kunststof kozijnen in de regio Staphorst met jarenlange ervaring. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen in vele modellen, helemaal naar wens van onze klanten. Onder meer klanten uit Zwolle, Meppel en Hoogeveen profiteren al jaren van onze goede kwaliteit, marktconforme prijzen en klantgerichte service. Buiten Overijssel is voor ons ook niet onbekend, want ook o.a. Amsterdam en Woerden kunt u ons tegenkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Waarom kunststof ramen bij M&R Kozijnen BV?

Het biedt vele voordelen om uw kunststof kozijnen aan te schaffen bij M&R Kozijnen BV. Zo leveren wij standaard profielen van Deceuninck, een vooraanstaand merk op het gebied van kunststof kozijnen. Topkwaliteit is verzekerd! Een ander voordeel is, dat wij met een kleine groep vakmensen voor u klaar staan; hierdoor hanteren we korte lijnen, waardoor u verzekerd bent van een goede prijs en een vlotte levering. Daarnaast onderscheiden wij ons ook door onze eigen montagedienst, die de door u gekozen kunststof kozijnen vakkundig op locatie inmeten en monteren. Uiteraard staat deze montagedienst ook paraat bij eventuele schade aan uw kunststof ramen.

Mogelijkheden voor uw kunststof ramen

M&R Kozijnen BV heeft kantoor met een ruime showroom in Staphorst; hier kunnen we u nagegenoeg alles omtrent onze kozijnen, ramen en deuren laten zien en alle bijzonderheden erover vertellen. Onze productie is ook gevestigd in Staphorst in hetzelfde pand.
U hebt de keuze uit diverse profielen: zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vlak profiel (Flex), een verdiept profiel (Royal), een profiel met thermische versteviging en tripple glas (Royal Zendow Neo) of een Retro profiel met houtverbindingslook (HVL). Uiteraard geven wij u graag advies over welk kunststofprofiel het meest geschikt is voor uw kozijnen. Met onze jarenlange ervaring weten wij altijd de juiste oplossing voor iedere situatie.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van M&R Kozijnen BV? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle tijd om met u te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Om zeker te weten, dat we u alle aandacht kunnen geven, advisren we om een afspraak te maken.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering