Bel mij terug

Horren

Met behulp van horren heeft u tijdens de lente- en zomermaanden geen last van vervelende insecten en pollen en geniet u tevens van een comfortabel leefklimaat, hoe warm het buiten ook is. M&R Kozijnen BV levert en plaatst tal van kwalitatief hoogwaardige horren in onder meer in Overijssel, Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw hordeur- of raam!

Horren in vele soorten en maten

M&R Kozijnen BV biedt een ruim assortiment aan horren, afkomstig van de hoogwaardige producenten, zo kunt u bij ons terecht voor onder meer:

Al deze soorten horren worden door ons volledig naar wens geleverd en gemonteerd. U heeft de keuze uit tal van prachtige kleuren en afmetingen, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat voor uw deur en/of raam. 

Altijd scherpe prijzen bij M&R Kozijnen BV

Ondanks dat M&R Kozijnen BV enkel horren van de allerhoogste kwaliteit levert, bent u bij ons altijd verzekerd van scherpe prijzen. Dit komt omdat wij uw hor direct vanuit de fabriek kunnen leveren. Hierdoor kunnen wij de prijs laag houden en kunnen wij u bovendien snel helpen. Een ander groot voordeel is dat wij beschikken over een eigen montagedienst. Niet alleen is de montage van uw hor snel en vakkundig geregeld, ook staan wij in de toekomst klaar om eventueel onderhoud of reparatiewerk te verzorgen.

De mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hor? Neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertelt u ons uw wensen en vertellen wij u over de mogelijke horren die wij bij u kunnen plaatsen. Tevens kunt u direct een blik werpen op onze indrukwekkende showroom.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering