Bel mij terug

Rabatdelen en potdeksel

Wanneer u uw huis wilt laten bekleden met kunststof gevelbekleding, bent u bij M&R Kozijnen BV aan het juiste adres. Wij hebben partners die sterke merken gevelbekleding leveren en gecombineerd met onze kennis en vakmanschap, kunnen we ook op gebied van gevelbekleding elke wens invulen.Wat kunnen wij voor u betekenen? Nem contact met ons op en we zoeken samen met u naar het juiste product voor uw toepassing.

Kwalitatief hoogwaardige kunststof gevelbekleding op maat

Kwaliteit en service staan bij M&R Kozijnen BV hoog in het vaandel. Dit houdt onder meer in dat wij louter kunststof gevelbekleding van topmerken leveren. Zo bestaat ons assortiment uit de hoogwaardige bekleding van o.a. Deceuninck, Keralit en Profort. Van deze topfabrikanten zijn bij ons werkelijk alle soorten gevelbekleding te vinden, waaronder rabatdelen en potdekselprofielen, maar ook boeidelen en windveren, Wij leveren en monteren de door u gewenste kunststof gevelbekleding helemaal op maat tegen een aantrekkelijk tarief.

Bijkomende voordelen van M&R Kozijnen BV

Behalve kwalitatief hoogwaardig maatwerk, biedt M&R Kozijnen BV haar klanten nog vele andere voordelen. Zo onderscheiden wij ons onder meer door ons directe contact met de klant. U staat altijd in een directe verbinding met één van onze specialisten, wat ons in staat stelt om tot in de kleinste details in te spelen op uw wensen en eisen. Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen montagedienst. Uw kunststof gevelbekleding wordt door onze eigen mensen binnen een kort tijdsbestek op vakkundige wijze gemonteerd. Ook als de gevelbekleding in de toekomst onderhoud of reparatie nodig heeft, kunt u te allen tijde een beroep op ons doen.

Afspraak maken

Graag vertellen wij u in een vrijblijvend gesprek meer over de mogelijkheden voor uw kunststof gevelbekleding. Op onze locatie in Staphorst wordt u persoonlijk ontvangen door Henk Mulder en/of Lambert Russcher en kunt u ook een kijkje nemen in onze showroom. Interesse? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering