Bel mij terug

Rolluiken

U kent het vast wel: in de winter heeft u moeite om uw huis lekker warm te krijgen, terwijl het in de zomer vaak onhoudbaar warm is binnen. Nu denkt u misschien dat u daar niks aan kunt doen, maar dat kunt u wel degelijk! Namelijk door het laten plaatsen van rolluiken. Als u rolluiken laat plaatsen, houden die in de winter de warmte beter binnenshuis, terwijl ze er in de zomer juist voor zorgen dat de warmte buitenshuis blijft en het in huis dus lekker koel is.

Voordelen van rolluiken

Behalve het binnenhouden van de warmte in de winter en het buitenhouden van de warmte in de zomer, brengen rolluiken nog meer voordelen met zich mee. Zo zorgen de rolluiken die wij verkopen er ook voor dat geluidshinder van buiten tegengehouden wordt. Zo kunt u dus rekenen op een goede nachtrust. Daarnaast vormen rolluiken natuurlijk een extra obstakel voor eventuele inbrekers. Een huis met rolluiken voor de kozijnen wordt dan ook vaak overgeslagen door inbrekers. Naast comfort bieden rolluiken dus ook een stuk veiligheid.

Luiken voor de ramen

Vindt u rolluiken niet zo goed bij de stijl van uw huis passen, maar bent u toch op zoek naar een manier om de temperatuur in huis beter te kunnen regelen? Dan kunt u ook eens overwegen om luiken te laten plaatsen voor uw ramen. Luiken hebben in principe dezelfde werking als rolluiken en houden dus warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Bij ons vindt u luiken van het merk Zendow Kiuzo. U kunt ervoor kiezen om luiken met paneelvullingen te laten plaatsen of luiken met open lamellen. Open lamellen zorgen voor net wat meer ventilatie, maar houden wel de zon nog steeds buiten in de zomer.

Wilt u het assortiment aan rolluiken, luiken en screens dat wij verkopen eens met eigen ogen komen bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom!  


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering