Bel mij terug

Kunststof schuifpuien

Als de temperaturen weer beginnen te stijgen, is niets zo lekker als in uw eigen tuin kunnen genieten van het zonnetje. Helaas is het in Nederland lang niet altijd warm genoeg om buiten te kunnen zitten en doen we er dus alles aan om het zonnetje zoveel mogelijk binnenshuis te krijgen. Met een schuifpui creëert u een groot glazen oppervlak in uw woning waardoor de zon lekker naar binnen kan schijnen. En is het dan eindelijk warm genoeg om in de tuin te kunnen zitten, dan hoeft u alleen maar de schuifpui open te schuiven en stapt u zo uw tuin in.

Kunststof schuifpui

Schuifpuien zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Vroeger werden vooral houten schuifpuien geplaatst, maar tegenwoordig zijn ook kunststof schuifpuien erg in trek. Kunststof is namelijk een stuk minder onderhoudsgevoelig dan hout. Wanneer u kiest voor een kunststof schuifpui, kunt u er dus op rekenen dat u een stuk minder onderhoud hoeft te (laten) plegen aan uw schuifpui in de toekomst. Als u kiest voor een kunststof schuifpui, dan moet u natuurlijk ook het betreffende kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Doordat wij bij M&R Kozijnen BV werken zonder tussenhandel, kunnen wij hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn niet afhankelijk van tussenhandel, doordat wij zelf alle schuifpuien onder eigen dak produceren. Bovendien verzorgen wij ook zelf het inmeten, de levering, de plaatsing en het onderhoud en eventuele reparaties aan de schuifpui. Als u door ons een schuifpui laat plaatsen in uw woning, dan hoeft u dus maar één partij in te schakelen voor het hele plaatje. Naast kunststof schuifpuien, produceren en monteren wij bovendien ook kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof gevelbekleding, kunststof dakkapellen, zonwering en horren. M&R Kozijntechniek is dus van vele markten thuis.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering