Bel mij terug

Kunststof (tuin)deuren

Het zonnetje komt zo nu en dan al weer tevoorschijn en dat betekent dat we binnenkort weer allemaal zoveel mogelijk tijd in onze tuin door willen brengen. Heeft u openslaande tuindeuren die vanuit uw woonkamer toegang geven tot de tuin? Dan is dat extra genieten wanneer het weer wat warmer wordt. Natuurlijk vergen tuindeuren wel het nodige onderhoud. Wellicht zijn uw tuindeuren inmiddels wel toe aan vervanging. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij M&R Kozijnen BV.

Kunststof deuren en kozijnen

Niet alleen openslaande tuindeuren in uw woonkamer hebben natuurlijk regelmatig onderhoud nodig, alle deuren in uw huis vragen zo nu en dan een beetje aandacht. En eens in de zoveel jaar is het zelfs verstandig om uw deuren te laten vervangen. Bent u op zoek naar een oplossing waar u weer de komende twintig jaar mee vooruit kunt? Dan raden wij u aan om kunststof deuren en kozijnen te laten plaatsen in uw woning. Een kunststof deur is namelijk een stuk weerbestendiger dan een houten deur en is over het algemeen veel beter bestendig tegen invloeden van buitenaf. Als u dus op zoek bent naar een oplossing waar u weinig omkijken naar heeft, dan raden wij u van harte aan om te kiezen voor kunststof kozijnen en kunststof  deuren en tuindeuren.

Breng een bezoek aan de showroom

Natuurlijk wilt u onze kunststof kozijnen en deuren eerst met eigen ogen zien, voordat u besluit om met ons in zee te gaan. Dat begrijpen wij helemaal. Daarom hebben wij een showroom ingericht waar u al onze kunststof producten kunt aanschouwen. Wij produceren namelijk niet alleen kunststof deuren en kozijnen, maar zijn ook gespecialiseerd in kunststof (schuif)puien, kunststof dakgoten, kunststof dakkapellen, kunststof gevelbekleding, kunststof boeidelen, rolluiken, screens en horren.

Een bezoekje aan onze showroom is dus zeker de moeite waard. We zien uw bezoek graag tegemoet!


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering