Bel mij terug

Screens

Screens van de hoogste kwaliteit koopt u bij M&R Kozijnen BV uit Staphorst. Wij bieden klanten uit Zwolle, Meppel en Hoogeveen al jaren een breed scala aan zonweringen van Suncircle helemaal naar wens. Lees hieronder meer over onze voordelen, bekijk de verschillende mogelijkheden en maak vervolgens een afspraak om op locatie uw wensen te bespreken met betrekking tot uw screen.

Screens van M&R Kozijnen BV: standaard topkwaliteit

M&R Kozijnen BV biedt haar klanten altijd de allerhoogste kwaliteit. Als u bijvoorbeeld uw woning wilt uitrusten met screens, heeft u bij ons de keuze uit een groot aantal soorten, afkomstig van de toonaangevende fabrikant Suncircle. Werkelijk alle modellen screens van deze fabrikant worden door ons geleverd. Doordat uw screen direct vanuit onze fabriek wordt geleverd en er geen sprake is van tussenhandel, profiteert u bovendien van zeer scherpe prijzen. Tevens hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage van de screens: onze eigen montagedienst monteert de door u gewenste screens snel, zodat u binnen een kort tijdsbestek ook daadwerkelijk van de zonwering kunt genieten. Onze montagedienst helpt u tevens in de toekomst bij eventuele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Ruime keuze aan screens

M&R Kozijnen BV levert alle soorten screens, van handbediend tot elektrisch, van knopbediend tot afstandsbediend en met een zeer uitgbreide keuze in doek desins. Dit houdt in dat u een zeer ruime keuze heeft. Kiest u voor een afgeschuind of afgerond model? En heeft u liever een ritsscreen of een standaardscreen? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van screens? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer in een vrijblijvend gesprek op onze locatie te Staphorst. Maak daarom vandaag nog een afspraak


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering