Bel mij terug

Kunststof dakgoten

Het bezitten van een eigen huis brengt heel veel voordelen met zich mee. Vaak is het goedkoper dan huren en kunt u uw huis bovendien helemaal naar uw wens maken. Natuurlijk zijn er ook nadelen aan het hebben van een eigen huis. Zo bent u verantwoordelijk voor het onderhoud aan uw huis en zult u dus eens in de zoveel jaar groot onderhoud moeten plegen. Daar komt van alles bij kijken. Hier leest u er meer over.  

Dakgoten schoonmaken

Wist u dat u eigenlijk minimaal eens per jaar de dakgoten van uw huis moet (laten) schoonmaken? Zeker in de herfst valt er veel blad van de bomen en dat komt grotendeels in uw dakgoot terecht. Het is dus verstandig om aan het eind van de herfst uw dakgoten schoon te maken, zodat ze niet verstopt raken. Naast het schoonmaken van uw dakgoten, hebben de dakgoten ook eens in de zoveel tijd wat onderhoud nodig. Als u zinken dakgoten heeft, dan kan het zijn dat de dakgoten hier en daar wat beginnen te roesten. Misschien zijn uw dakgoten zelfs wel aan vervanging toe. In dat geval raden wij u aan om kunststof dakgoten te laten plaatsen rondom uw dak.

De voordelen van kunststof dakgoten

Kunststof dakgoten gaan over het algemeen een stuk langer mee dan dakgoten van ander materiaal. Bovendien hoeft u er veel minder onderhoud aan te (laten) plegen en heeft u er dus minder omkijken naar. Zijn uw dakgoten toe aan vervanging? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u langs om uw dakgoten op te meten en nieuwe exemplaren te plaatsen.

Kom langs in onze showroom

Hebt u besloten om nieuwe dakgoten te laten plaatsen rondom uw dak? Dan wilt u natuurlijk wel eerst de mogelijkheden met eigen ogen aanschouwen. Dat is mogelijk! Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor verder advies en voor het beantwoorden van al uw vragen.  


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering