Bel mij terug

Kunststof dakkapellen

Veel gezinnen krijgen op een bepaald moment te maken met ruimtegebrek in huis. Of dat nu komt door gezinsuitbreiding, doordat de kinderen ouder worden en dus meer ruimte nodig hebben of doordat u zelf behoefte heeft aan meer ruimte. Hoe dan ook, verhuizen is niet altijd zomaar een optie en dus zal er gekeken moeten worden naar andere mogelijkheden om het huis uit te breiden. Een dakkapel kan dan een uitkomst zijn. Door middel van een dakkapel kunt u relatief snel en eenvoudig van een donkere, kleine ruimte een lichte, grotere ruimte maken.

Dakkapel laten plaatsen

Natuurlijk zijn ook dakkapellen verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, afmetingen en materialen. Als u overweegt om een dakkapel te laten plaatsen op uw woning, moet u dus een afweging maken van wat voor materiaal u graag een dakkapel zou willen hebben. Wij van M&R Kozijnen BV bevelen u natuurlijk van harte een kunststof dakkapel aan. Aangezien wij zelf de dakkapellen produceren, kunnen wij hoge kwaliteit voor een lage prijs garanderen. Bovendien zorgt het feit dat wij zelf de productie doen ervoor dat er korte levertijden zijn en u rechtstreeks contact heeft met de fabrikant, wij dus.

De voordelen van een kunststof dakkapel

Vroeger werden dakkapellen over het algemeen van hout gemaakt. Tegenwoordig kunt u nog steeds kiezen voor hout, maar het overgrote deel van de mensen kiest toch voor kunststof. De reden hiervoor is dat kunststof een stuk onderhoudsarmer is dan hout. Met kunststof heeft u een hoop minder omkijken dan naar hout en gemak dient de mens, zullen we maar zeggen. Als men dus kan kiezen tussen een houten dakkapel dat het nodige onderhoud vergt, of een kunststof kozijn waar u verder niet naar hoeft om te kijken, dan is de keuze vaak snel gemaakt. Ook wij raden u van harte een kunststof dakkapel aan.

Breng een bezoek aan de showroom

Wilt u graag onze dakkapellen met eigen ogen komen aanschouwen? Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat u informeren over alle mogelijkheden en prijzen!  


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering