Bel mij terug

Kunststof kozijnen Hoogeveen

Als u in het bezit bent van een koopwoning in de omgeving van Hoogeveen, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het jaarlijkse onderhoud aan uw woning. Wij van M&R Kozijnen BV zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen, maar bieden daarnaast nog een hoop andere diensten aan. Graag zetten we het even kort voor u op een rijtje.

Uw specialist in de omgeving van Hoogeveen

M&R Kozijntechiek is gevestigd in Staphorst, slechts 28 kilometer van Hoogeveen vandaan. Wij begrijpen heel goed dat, als u een bedrijf in wilt schakelen voor het onderhoud aan uw huis, u dit het liefst laat doen door een bedrijf uit de buurt. Daarom zijn wij de juiste partij voor u. U kunt bij ons namelijk terecht voor verschillende kozijnen van kunststof.

Kunststof kozijnen van M&R Kozijntechniek

De kunststof kozijnen die u bij ons kunt kopen, zijn van hoge kwaliteit. Dat kunnen wij u garanderen, doordat wij onze kunststof kozijnen zelf produceren. Bovendien kunnen wij u daardoor scherpe prijzen en een korte levertijd garanderen. Wij bieden u het complete pakket, van A tot Z, wanneer u besluit om nieuwe kunststofkozijnen in uw woning in Hoogeveen te laten plaatsen. Zo komen wij de kunststof kozijnen inmeten, produceren wij ze, komen we ze monteren en kunnen we tevens het onderhoud voor de jaren daarna voor u verzorgen. Zo hoeft u dus slechts één partij in te schakelen.

Overige services

Behalve het produceren en monteren van kunststof kozijnen, bieden wij onze klanten nog veel meer diensten aan. Zo kunt u bij ons o.a. ook terecht voor kunststof gevelbekleding en zonwering

Showroom in Staphorst

Bent u benieuwd naar onze producten en zou u graag meer informatie willen ontvangen over onze service en de producten die wij leveren? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Staphorst.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering