Bel mij terug

Kunststof kozijnen Zwolle

Is uw koopwoning in de omgeving van Zwolle wel toe aan het nodige onderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van M&R Kozijnen BV kunnen namelijk niet alleen nieuwe kunststof kozijnen in Zwolle bij u thuis komen plaatsen, maar wij bieden onze klanten nog veel meer diensten aan. Laat het ons even kort voor u op een rijtje zetten.

Het produceren, plaatsen en onderhouden van kunststof kozijnen Zwolle

Natuurlijk zijn wij, zoals onze naam al doet vermoeden, gespecialiseerd op het gebied van kozijnen. Wij produceren onze eigen kunststof kozijnen. Dat betekent dat u van ons altijd maatwerk kunt verwachten en bovendien scherpe prijzen en korte levertijden. Als wij de kozijnen van uw keuze geproduceerd hebben, komen onze medewerkers deze zo snel mogelijk bij u plaatsen. Heeft u al kunststofkozijnen en zijn die toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan komen wij graag bij u langs.

Kunststof schuifpuien en deuren

Behalve de kunststof kozijnen voor al uw ramen en deuren, kunnen wij u ook voorzien van nieuwe kunststof (tuin)deuren of kunststof schuifpuien. Ook het plaatsen van kunststof dakgoten, kunststof boeidelen en windveren en kunststof gevelbekleding behoren tot de diensten die wij onze klanten aanbieden. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof dakkapellen. Heeft u dus een ruimtegebrek? Overweeg dan eens om een dakkapel te laten plaatsen op uw woning in Zwolle.

Kom langs in onze showroom

Wij begrijpen heel goed dat wanneer u besluit om met ons in zee te gaan, u eerst het product waar u in geïnteresseerd bent met eigen ogen wilt zien. Daarom hebben wij in Staphorst een showroom ingericht waar u al onze producten met eigen ogen kunt bekijken. Bovendien kunnen onze medewerkers u hier voorzien van deskundig advies. Kom dus zeker eens langs in onze showroom Staphorst om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering