Bel mij terug

Kunststof ramen

Kozijnen zijn er natuurlijk in alle vormen, maten en bovendien verschillende materialen. Vroeger werden er enkel houten kozijnen geplaatst, maar tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor kunststof kozijnen. En dat is niet voor niets: kunststof kozijnen hebben namelijk een hoop voordelen ten opzichte van houten kozijnen. M&R Kozijnen BV is gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen, maar wij geven u ook graag kozijnadvies.

Verschillende topmerken bij M&R Kozijnen BV

Als u voor M&R Kozijntechniek kiest, dan kunt u kozijnen van topkwaliteit verwachten. Wij produceren onze kozijnen namelijk onder eigen dak en zien er dus op toe dat de gehele productie goed verloopt. De kunststof kozijnprijzen verschillen natuurlijk erg per type en grootte van de kozijnen. Toch kunt u er bij MR& Kozijnen BV vanuit gaan dat u goede kwaliteit kozijnen krijgt voor een scherpe prijs. Doordat wij zowel de productie als de montage en reparatie van kunststof kozijnen zelf uitvoeren, kunnen wij u korte levertijden en scherpe prijzen garanderen.

Persoonlijk advies op maat 

Natuurlijk wilt u wel goed geïnformeerd worden, voordat u besluit om in zee te gaan met ons. Wij bieden persoonlijk advies op maat en komen de kozijnen inmeten op locatie. Zo weet u dus altijd zeker dat de kunststof kozijnen montage goed zal verlopen. Voor kozijnmontage en kozijnrenovatie bent u bij M&R Kozijnen BV dus aan het juiste adres. Moeten uw kozijnen vervangen worden? Dan zorgen wij ervoor dat uw oude kozijnen professioneel verwijderd worden en de kunststof kozijnen montage zo snel mogelijk plaatsvindt.

Breng een bezoek aan de kunststof kozijnen showroom

Als u besluit om kunststof kozijnen aan te schaffen, dan wilt u natuurlijk wel van tevoren de kozijnen met eigen ogen aanschouwen. In onze kozijn showroom kunt u dan ook alle verschillende modellen en merken aanschouwen. Kom dus gerust eens langs en laat u informeren over alle mogelijkheden voor nieuwbouw kozijnen, renovatie kozijnen en vernaging van kozijnen.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering