Bel mij terug

Kunststofkozijnen Meppel

Woont u in de omgeving van Meppel en bent u op zoek naar een bedrijf dat kwalitatief goede kunststofkozijnen kan komen plaatsen tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van kunststof kozijnen en werken met snelle levertijden en scherpe prijzen

Eigen productie van kunststofkozijnen

U vraagt zich wellicht af hoe wij lage prijzen en snelle levertijden kunnen garanderen. Die zaken zijn te danken aan het feit dat wij onze kunststof kozijnen zelf onder eigen dak produceren. Wij zijn dus niet afhankelijk van leveranciers en hebben niet te maken met tussenhandel. Doordat wij onze kozijnen zelf produceren, kunnen wij u ook voorzien van persoonlijk advies op maat. Zo weet u altijd zeker dat u de juiste keuzes maakt als het gaat om kunststofkozijnen.

Service van A tot Z

Als u besluit om in zee te gaan met M&R Kozijnen BV, dan bent u verzekerd van service van A tot Z. Wij begeleiden u bij het kiezen voor een bepaald soort kozijn(en), produceren vervolgens de kozijnen die u heeft uitgekozen, komen de kozijnen bij u thuis plaatsen en komen, indien gewenst, eens in de zoveel tijd langs voor onderhoud en eventueel voor reparatie. Als u dus uw kunststofkozijnen door ons laat plaatsen, hoeft u nooit meer op zoek naar een ander adres voor onderhoud of bijkomende activiteiten.

M&R Kozijntechniek Staphorst

M&R Kozijntechniek is nog van veel meer markten thuis. Zo zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van kunststof ramen, kunststof tuindeuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen en kunststof gevelbekleding. Als u dus op zoek bent naar een bedrijf in de omgeving van Meppel dat u kan helpen bij het opknappen van de buitenkant van uw huis, dan moet u in Staphorst bij M&R Kozijnen BV zijn.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering